Cu o vastă experiență în domeniul transportului de mărfuri, Cargo Service este partenerul perfect pentru necesitățile dvs. de transport colete între Italia și România. Cu sediul în Civitanova Marche, Italia, și o prezență în industrie care datează din 2004, vă oferim servicii de încredere.

Date de Contact:

Ce Vă Oferim:

  1. Transport Rapid și Sigur pentru Diverse Colete: Cu plecări planificate în zilele de marți și vineri, asigurăm transportul eficient și sigur al coletelor dvs.
  2. Gestionarea Tuturor Tipurilor de Colete: Suntem specializați în colete cu greutate de până la 30 kg și plicuri de până la 500g, oferind soluții variate pentru nevoile dvs.
  3. Preluare cu Programare Prealabilă: Flexibilitatea noastră în ceea ce privește preluarea cu programare în prealabil vă oferă control asupra transportului dvs.
  4. Livrați în Timp Rapid și Fără Surprize: Termene de livrare de 4 sau 5 zile lucrătoare de la preluare, pentru o livrare eficientă și predictibilă.
  5. Parc Auto Bine Echipat: Cu o flotă modernă ce include dubițe și camionete carosate, asigurăm siguranța și eficiența transportului dvs.
  6. Soluții de Depozitare și Păstrare: Cu depozite în România (Bragadiru și Oradea) și Italia (Civitanova Marche), avem opțiuni sigure pentru depozitarea mărfurilor.

Cu Cargo Service, transportul coletelor dvs. devine o experiență simplă și convenabilă. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. de transport și pentru a primi o ofertă personalizată. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă trimiteți coletele cu încredere și eficiență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *