Cargo Service Italia este un jucător solid în industria transportului de mărfuri, cu o experiență de peste două decenii, și oferă servicii profesionale de transport colete între Italia și România. În acest articol, vom explora serviciile sale, infrastructura sa bine pusă la punct și angajamentul său față de satisfacția clienților.

O Istorie de Succes de Peste Două Decenii

Cu sediul în Civitanova Marche, Italia, și fondată în 2004, Cargo Service Italia s-a impus în industria transportului de colete prin servicii de înaltă calitate și încrederea construită de-a lungul anilor cu clienții săi.

Servicii Profesionale de Transport Colete

Cargo Service Italia oferă o gamă variată de servicii pentru transportul coletelor între Italia și România:

  1. Transport Colete: Compania se ocupă de colectarea, transportul și livrarea plicurilor (cu o greutate maximă de 500g) și a coletelor (cu o greutate maximă de 30 kg și dimensiuni de până la 60x50x30 cm). Cu o echipă de profesioniști experimentați, Cargo Service Italia garantează o livrare rapidă și sigură în termen de 4-5 zile lucrătoare de la preluare. Parcul său auto bine echipat, inclusiv dubițe și camionete carosate, asigură un transport eficient. Preluarea coletelor se efectuează zilnic, cu notificare în prealabil, pentru a satisface nevoile și preferințele clienților.
  2. Depozitare și Păstrare de Mărfuri: Cargo Service Italia dispune de depozite bine amenajate în România, la Bragadiru și Oradea, și în Italia, la Civitanova Marche. Aceste facilități de depozitare oferă soluții sigure pentru stocare, asigurând că mărfurile sunt păstrate în condiții optime până la livrare.

Puncte de Lucru Strategice

Cu locații în Bragadiru, Ilfov, și Civitanova Marche, Italia, Cargo Service Italia este ușor accesibilă pentru a răspunde prompt și eficient la cerințele de transport colete ale clienților.

Informații de Contact

Alegerea Ideală pentru Transportul de Colete Italia-România

Cargo Service Italia se angajează să ofere servicii de transport colete de încredere și soluții de depozitare pentru clienți. Cu o echipă dedicată și o rețea solidă, această companie se evidențiază prin servicii de calitate pentru transportul coletelor între Italia și România. Alegeți Cargo Service Italia pentru o experiență de transport eficient, sigur și profesionist între cele două țări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *