Când vine vorba de alegerea materialelor de construcție, suntem conștienți de importanța durabilității și a aspectului estetic. Block Box SRL vă oferă o gamă de produse din plăci de fibrociment care combină aceste caracteristici cheie.

Caracteristici Remarcabile:

 1. Rezistența la Apă și Foc: Plăcile noastre de fibrociment sunt rezistente la apă și foc, oferind protecție în cele mai dificile condiții.
 2. Eficiență Energetică: Izolația termică de calitate contribuie la economisirea energiei și a costurilor.
 3. Durabilitate și Soliditate: Produsele noastre sunt proiectate să reziste la uzură și să aibă o durată de viață îndelungată.
 4. Variație Estetică: Cu o gamă bogată de modele și texturi, plăcile noastre de fibrociment adaugă o notă de eleganță proiectelor dvs.
 5. Fără Necesitate de Întreținere: Plăcile noastre nu necesită întreținere constantă, economisind timp și bani pe termen lung.
 6. Flexibilitate în Design: Cu posibilitatea de a fi vopsite, puteți personaliza aspectul plăcilor pentru a se potrivi perfect cu estetica proiectului dvs.
 7. Raport Cost-Beneficiu Excelent: Plăcile noastre de fibrociment oferă o valoare semnificativă pentru investiția dvs., fiind rentabile pe termen lung.

O Gamă Variată de Produse:

 1. Inveliș: Oferim diverse opțiuni, inclusiv carcase simple, variante cu ferestre sau unghiuri de 45 de grade, pentru a se potrivi cu cerințele dvs. specifice.
 2. Placă Plană: Potrivite pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior, plăcile noastre plane aduc versatilitate în design.
 3. Cordon de Etaj: Asigurați protecție și finisare adecvată pentru marginile etajelor din clădiri.
 4. Placă Canelată: Alegeți dintre diverse tipuri de caneluri (A/B/C/D/E) pentru a personaliza proiectul dvs.
 5. Placă cu Model: Din lemn de stejar până la cărămidă sau piatră decorativă, oferim o gamă variată de modele pentru a vă ajuta să vă diferențiați proiectul.
 6. Lambriu: Adăugați un plus de eleganță interiorului cu lambriu texturat disponibil în variante de mesteacan sau nuc.

Contactați-ne!

Pentru mai multe informații, detalii privind prețurile și disponibilitatea, vă invităm să ne contactați la adresa noastră din Brașov, Strada Bazaltului Nr. 11.

De asemenea, suntem la dispoziția dvs. la numerele de telefon 0752258598 sau 0725461030. Puteți vizita și site-ul nostru web placifibrociment.ro pentru a explora toate opțiunile noastre și pentru a plasa comenzi online.

Block Box SRL este partenerul dvs. de încredere pentru a aduce în proiectele dvs. de construcție eleganță și durabilitate cu produsele noastre premium din plăci de fibrociment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *