Cu o istorie care începe în 1984 ca o afacere de familie, Bekamak s-a dezvoltat și a devenit unul dintre cei mai importanți producători de mașini de tăiat metale, concentrându-se în special pe segmentul fierăstraielor cu bandă pentru metal. Cu sediul în Turcia, Bekamak și-a câștigat o reputație solidă, oferind soluții eficiente pentru tăierea metalelor.

Fierăstraie cu Bandă pentru Metal Bekamak

Gama de fierăstraie cu bandă pentru metal produse de Bekamak se remarcă prin performanță și precizie. Această gamă include:

  1. Fierăstraie Circulare: Aceste echipamente specializate efectuează tăieri circulare cu rapiditate și precizie.
  2. Fierăstraie cu Bandă Hidraulice: Echipate cu sisteme hidraulice, aceste modele facilitează tăierea metalelor și manipularea acestora cu ușurință.
  3. Fierăstraie cu Bandă Mecanice: Proiectate pentru tăieri de mare precizie și adaptabilitate la diverse cerințe de tăiere a metalelor.

Servicii Profesionale și Consultanță Tehnică

Bekamak oferă servicii complete, care includ instalare, punere în funcțiune, teste funcționale și instruire inițială pentru utilaje. Echipa sa de experți se asigură că fiecare echipament funcționează corespunzător. De asemenea, clienții beneficiază de consultanță tehnică gratuită pentru a selecta produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor.

Proiecte Complexitate și Oferte Speciale

În cazul proiectelor complexe sau ofertelor speciale, Bekamak poate furniza transport gratuit pentru utilajele achiziționate, oferind astfel un avantaj semnificativ clienților.

Contact și Informații de Contact

Pentru a intra în legătură cu Bekamak România, puteți utiliza următoarele informații de contact:

În concluzie, Bekamak este o companie de încredere în industria de mașini de tăiat metale, iar gama sa de fierăstraie cu bandă pentru metal se remarcă prin calitatea și performanța sa. Cu servicii complete, consultanță tehnică și oferte speciale, Bekamak este partenerul ideal pentru cei care caută soluții de tăiere a metalelor de înaltă calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *