Atunci când vine vorba de a alege rochia de mireasă perfectă, Anne’s Bridal este locul în care visele se transformă în realitate pentru miresele care doresc să se simtă ca adevărate prințese în ziua nunții.

Magia Rochiilor de Mireasă Stil Printesă

Rochiile de mireasă de tip „printesă” de la Anne’s Bridal emană romantism și eleganță, aducând în prim-plan grandoarea și farmecul. Fiecare rochie este o capodoperă de design, gata să împlinească visurile oricărei mirese.

O Variație de Stiluri

Anne’s Bridal oferă o selecție bogată de modele de rochii de mireasă stil „printesă” pentru a se potrivi gusturilor fiecărei mirese. Indiferent dacă preferi detalii subtile de dantelă sau sclipiri strălucitoare de paiete, mâneci lungi sau fără mâneci, cu trenă detasabilă sau fără, ai posibilitatea de a-ți personaliza visul nupțial.

Comandă Simplificată

Procesul de achiziție la Anne’s Bridal este ușor și convenabil. Cu un timp de onorare al comenzilor de minim 4-5 luni și jumătate, poți efectua orice ajustări necesare. De asemenea, la semnarea contractului, se solicită un avans de 50% din prețul rochiei.

Descoperă-ne în București și Timișoara

Anne’s Bridal are două locații pentru a-ți ușura căutarea rochiei perfecte. În București, te așteptăm pe Calea 13 Septembrie, numărul 162, Demisol, Sector 5, iar în Timișoara, ne găsești pe Bulevardul General Ion Dragalina, numărul 24. Cu un program flexibil, inclusiv în weekend, suntem aici pentru a-ți oferi sprijin în găsirea rochiei de vis.

Contactează-ne

Dacă ai întrebări sau dorești să programezi o probă, ne poți contacta la:

Descoperă întreaga colecție de rochii de mireasă tip „printesă” și transformă-ți ziua nunții într-un basm autentic pe site-ul nostru.

Anne’s Bridal reprezintă alegerea perfectă pentru miresele care visează să se simtă ca adevărate prințese în ziua nunții lor. Alege acum rochia visurilor tale și creează o zi de nuntă plină de magie și farmec!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *