În lumea industriei moderne, AERNOVA INDUSTRIAL SERVICE S.R.L. oferă servicii specializate pentru compresoarele cu surub, esențiale pentru activitatea eficientă a multor sectoare industriale.

Noi, echipa AERNOVA INDUSTRIAL SERVICE S.R.L., am demarat activitatea în 2021, dar avem o experiență vastă de peste 15 ani în domeniul mentenanței industriale. Localizați pe Str. EGRETEI, nr. 31 din Brașov, suntem prezenți pentru clienții noștri de luni până vineri, între 08:00 și 17:00.

Suntem specializați în vânzarea și repararea echipamentelor pentru producție, tratarea și stocarea aerului comprimat, concentrându-ne pe întreținerea și repararea compresoarelor cu surub. Colaborăm cu branduri de încredere precum ALUP, ALMIG, AIRPRESS, ATLAS COPCO, BOGE, CECCATO, MARK, KAESER, KTC, și altele.

Echipa noastră, compusă din specialiști bine pregătiți, vă asigură servicii de cea mai înaltă calitate pentru a menține operațiunile industriale la performanțe optime.

Suntem aici pentru a fi partenerul dvs. de încredere, garantând funcționarea impecabilă a compresoarelor cu surub pentru o producție fără întreruperi.

Dacă doriți să aflați mai multe sau să începem o colaborare, ne puteți contacta la numărul de telefon: 0723 190 362 sau prin e-mail la: office@aernova.ro.

AERNOVA INDUSTRIAL SERVICE S.R.L. – Soluțiile Profesionale pentru Performanță în Utilizarea Compresoarelor Industriale cu Surub.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *